SUPRISE BONUS KHAS !

Wowww.. untuk pembeli sesi launching Merdeka Set malam tadi,
Dapat membawa pulang surprise BONUS khas daripada HQ iaitu...

AIR HUMIDIFIER Yang Benilai RM40! secara percuma....

1. Senang Bawa Kemana-mana
2. Bau wangi dan Boleh tukar Bauan
3. Rasa Fresh Hilang Stress
4. Sesuai Keselesaan Ketika Tidur

TAHNIAHHHH... ini bonus khas yang HQ berikan pada pembeli malam tadi..

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ----- Sekarang HQ nak buka balik jualan ni HARI INI jam12pm -3pm sahaja

LIHAT VIDEO DIBAWAH

Ketat sampai nak masuk jari pun tak boleh

Tak sangka betul2 ketat la lepas pakai susuk perapat ni sampai husb pun tegur. Guna dalam masa 30 min je lepastu terus ketat bila nak bersama

Suami terkejot sendat mcm anak dare . Kisah saya dan suami yang pjj(perkahwinan jarak jauh)

Spender dah xbasah, abg pun ckp ketat mcm mula2 kawin . Tapi sejak pakai susuk perapat ni jangan kata keputihan hilang, cik abg pun tegur makin ketat. mcm mula2 kawin dulu katanyaaa.

Nasib baik terjumpa Jus Manja ni, mula-mula tak percaya juga. Sebab sebelum ni try macam-macam org rekemen. Tapi hampa sangat ! Tapi Jus Manja SP ni memang terbaik. badan bertenaga sepanjang hari, tak mengantuk langsung

Biasa masalah kita kaum hawa ni memang berkait rapat dengan hormon, bila tak stabil mula lah period pun tak menentu. Lagi teruk sebenarnya ni lah punca susah nak hamil dan moody je.

Lepas amal je Jus Manja SP ni tak tunggu lama, sampai waktu je dah bocor, wahhh bestt sangat... bila dah on time ni senang la nak planning apa-apa kan

HQ ADA BONUS UNTUK SEMUA PEMBELI

KRIM ANJAL PAYUDARA

1. Body yang mantap dan seksi
2. Breast yang montok
3. Pungung yang gebu

MESIN MAGIC BLENDER

1. Lebih Selamat
2. Sangat Cepat
3. Boleh Digunakan Dimana-mana
4. Jimat Masa Anda Di Dapur
5. Tidak Memerlukan Elektrik

MAGIC FACIAL WASH BRUSH AUTOMATIC

1. Muka jadi lebih bersih
2. Kulit Muka Menjadi lebih lembut
3. Bebas blackhead & whitehead
4. Senang bawa kemana-mana

Ohh yaa dan SUPRISE BONUS untuk semua!

AIR HUMIDIFIER Yang Benilai RM40! secara percuma....

1. Senang Bawa Kemana-mana
2. Bau wangi dan Boleh tukar Bauan
3. Rasa Fresh Hilang Stress
4. Sesuai Keselesaan Ketika Tidur

SIAPA KAMI?

KAMI ADALAH SYARIKAT ERVA NATURAL YANG MENGHASILKAN PRODUK SUSUK PERAPAT. KAMI SUDAH BEROPERASI SEJAK 2015.

SUSUNAN PRODUK SUSUK PERAPAT adalah BERASASKAN formulasi herba tradisional turun temurun daripada terengganu. Ianya diguna meluas pada suatu ketika dahulu kerana banyak asbab manfaat.

Setiap bahan yang digunakan adalah yang terpilih serta berkualiti tinggi demi memberikan asbab nilai yang berguna.

Dengan tagline “Rahsia Menawan Suami” , susuk perapat ingin mengajak wanita semua merealisasikan kebahagian rumahtangga seperti idaman bidadari syurga

APA MASALAH UTAMA YANG SUSUK PERAPAT BOLEH BANTU

MISS V LONGGAR

Miss V anda semakin longgar?

KENTUT VAGINA

Miss V mengeluarkan bunyi ketika bersama?

MISS V BERBAU

Bau busuk keluar daripada lubang vagina?

KEPUTIHAN

Miss V keluar cecair busuk yang tidak enak?

SAKIT PERIOD & TIDAK TERATUR

Sakit period yang keterlaluan dan sering kali lari jadual ?

BADAN TIDAK BERTENAGA

Kerana jadual penuh seharian, selalu lemah badan

MEMPERKENALKAN PRODUK SET MERDEKA - Susuk Perapat & Jus Manja

KALAU RAGU-RAGU LAGI BOLEH LIHAT VIDEO TESTIMONI DIBAWAH

Soalan Lazim

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Susuk perapat ini herba kampung, tidak ada KKM. ianya jamu warisan turun temurun. Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi sahaja seperti herba dan buah-buahan.

Susuk perapat Bergantung pada kekerapan guna, boleh tahan sehingga 1-2 bulan. Jus Manja selama 25 hari.

Untuk Susuk perapat, 30 minit dah rasa kesan. Jus manja dapat rasa kesan sepantas 3 hari awal penggunaan

Untuk susuk perapat, ambil secubit serbuk, sapu di bahagian miss v. Jus Manja ambil 1 sudu pagi dan 1 sudu malam. 

Susuk perapat – Serbuk Halus. 

Jus Manja – Jus cecair

Susuk perapat & Jus Manja ni tiada sebarang kesan sampingan kerana Susuk Perapat ni diperbuat dari 100% bahan semula jadi dan bebas dari sebarang bahan kimia

Berapa harga MERDEKA SET?
(Hint: Bukan RM500)

1 – Harga normal SET INI pada bulan sebelum ini adalah RM300.

2 – Tapi memandangkan LAUNCHING MERDEKA SET, HQ NK BAGI SPECIAL..

3 – Jadi anda hanya perlu bayar HARGA DIBAWAH saja (untuk dapatkan semua GIFT, bonus dan PRODUK)

Harga akan naik jika anda masih belum buat keputusan!

Hours
Minutes
Seconds

MERDEKA SET

RM240
RM 150
  • 1 Susuk Perapat
  • 1 Jus Manja SP
  • Free Postage
hot selling
Scroll to Top